Hoe gaan wij bij Ecodomo te werk?

♦ Welke energie besparende oplossing is voor jou het meest geschikt?

Vooreerst wordt er uiteraard naar jouw wensen geluisterd en wordt de huidige situatie bekeken. Vervolgens voeren we een beperkte energie-audit uit.  Belangrijk is dat we te weten komen wat de gezinssituatie is en hoeveel sanitair warm water of elektriciteit wordt verbruikt.  Maar ook je toekomstplannen zijn uiteraard belangrijk.  Door het hanteren van een soort checklist stellen we als het ware een menukaart op met potentiële energiebesparende oplossingen.  We koppelen hier ook steeds een indicatie van de kostprijs per installatie aan.  Valt het budget niet te rijmen met de vooropgestelde oplossingen, dan kan er uiteraard altijd stap voor stap naar een volledig hernieuwbare installatie toegewerkt worden.   

   

    

Zo kan je bijvoorbeeld beginnen met een goede condensatieketel als basis om vervolgens uit te breiden met een zonneboiler en zonnepanelen.  

♦ Wat mag je van onze offerte verwachten?
Wanneer een offerte wordt voorbereid, dan wordt er altijd een simulatie gemaakt van de terugverdientijd.  Hierbij houden we rekening met alle factoren, van de fluctuaties in de energieprijzen tot de distributienetvergoedingen, de premies, etc.  Je krijgt dus een kant-en-klaar dossier dat tot in de puntjes werd voorbereid.

♦ Is de installatie de investering waard? 

Sommige mensen denken bewust groen, wat we enkel kunnen toejuichen, maar bepaalde oplossingen zijn gewoonweg niet altijd aan de orde.  Als het geen meerwaarde biedt, zal je het gewoon ook eerlijk vernemen.

♦ Administratieve opvolging als belangrijk onderdeel van onze service.
Premie-aanvragen zijn soms niet evident.  Net daarom gaan wij ook steeds helpen bij je premie aanvraag.  Je krijgt van ons een stappenplan en zelfs een ingevuld document van de info die je dient mee te geven aan uw distributienetbeheerder bij de premie-aanvraag of de melding.
Wens je meer info omtrent alle premies, kijk dan hier.

► Klik links in het menu voor meer info mbt onze diverse producten of neem rechtstreeks contact voor meer info.
Hier kan je al even vooruitlopen en lezen hoe onze klanten onze manier van werken ervaren hebben. 
► Nieuwsgierig naar wat wij verder nog te bieden hebben? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!