Hoe gaan wij bij Ecodomo te werk?

♦ Welke energie besparende oplossing is voor jou het meest geschikt?

Vooreerst wordt er uiteraard naar jouw wensen geluisterd en wordt de huidige situatie bekeken. Vervolgens voeren we een beperkte energie-audit uit.  Belangrijk is dat we te weten komen wat de gezinssituatie is en hoeveel sanitair warm water of elektriciteit wordt verbruikt.  Maar ook je toekomstplannen zijn uiteraard belangrijk.  Door het hanteren van een soort checklist stellen we als het ware een menukaart op met potentiële energiebesparende oplossingen.  We koppelen hier ook steeds een indicatie van de kostprijs per installatie aan.  Valt het budget niet te rijmen met de vooropgestelde oplossingen, dan kan er uiteraard altijd stap voor stap naar een volledig hernieuwbare installatie toegewerkt worden.   

   

    

Zo kan je bijvoorbeeld beginnen met een goede condensatieketel als basis om vervolgens uit te breiden met een zonneboiler en zonnepanelen.  

♦ Is de installatie de investering waard? 
Sommige mensen denken bewust groen, wat we enkel kunnen toejuichen, maar bepaalde oplossingen zijn gewoonweg niet altijd aan de orde.  Als het geen meerwaarde biedt, zal je het gewoon ook eerlijk vernemen.

♦ Administratieve opvolging als belangrijk onderdeel van onze service.
Premie aanvragen zijn soms niet evident.  Net daarom gaan wij ook steeds helpen bij je premie aanvraag.   We bezorgen je alle nodige info digitaal en geven een woordje uitleg? Te complex? Neem dan contact voor een afspraak bij ons op kantoor en we handelen de premie aanvraag samen af!

► Klik links in het menu voor meer info mbt onze diverse producten of neem rechtstreeks contact voor meer info.
Hier kan je al even vooruitlopen en lezen hoe onze klanten onze manier van werken ervaren hebben. 
► Nieuwsgierig naar wat wij verder nog te bieden hebben? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief