Getuigenissen


► Over installaties van zonneboilers en condensatieketels

Wij waren niet tevreden… wij waren en zijn gewoon super tevreden!! Wat een service! Van eerste contact met Frank tot laatste moment met de mensen die het kwamen installeren gewoon super! (Familie Lecluyse - Sint-Michiels) 

De vervanging van de condensatieketel is goed verlopen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.  Het is duidelijk dat de technieker veel ervaring heeft en jullie kwaliteit en afwerking belangrijk vinden. (Familie Vandenberghe - De Panne)

'We zijn uitermate tevreden over de plaatsing van de zonneboiler.  Deze werd vakkundig en met uiterste zorg geplaatst.  Wij danken jullie ook voor de snelle uitvoering van deze plaatsing en zullen zeker niet nalaten jullie bedrijf bij vrienden en kennissen aan te raden.' (Familie Germeys - Torhout)

‘Deze factuur stemde volledig overeen met wat was afgesproken, de werken werden perfect uitgevoerd.’
(Familie Noyen – Kortrijk)

‘We sluiten ons graag aan bij de vele contente mensen die zoals wij bij Ecodomo een zonneboiler hebben laten plaatsen. Het begrip ‘service’ is geen ijdel woord bij Nancy en Pascal.’
(Familie Bouckaert – Harelbeke)

Gisteren zijn jullie bij mij, Kester (Gooik) een condensatieketel en zonneboiler komen plaatsen. Ik ben een kritisch iemand, maar jullie team heeft echt fantastisch werk geleverd. Ik ben echt onder de indruk. Niks was hen teveel. Velen kunnen hier nog iets van leren. Leg ze maar goed in de watten hoor, ze verdienen dat. (Familie Bosmans, Gooik)

We willen nog even vermelden dat we zeer tevreden zijn over onze installatie en over jullie service! De installateurs hebben echt mooi werk geleverd. Onze complimenten ook aan hen hiervoor. We zullen jullie zeker ook aanbevelen bij vrienden en familie. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
(Familie Heydens, Roeselare)

‘Wel wil ik nog even vermelden dat de installatie vlot is verlopen. Vriendelijke mensen die trouwens ook alles netjes hebben opgeruimd.’ (Familie Vermeire – Ruiselede)

‘Bedankt voor de vlotte installatie van onze zonneboiler.’  (Familie Vandecasteele, Deinze)

‘Bedankt voor de service. Propere en vlugge werkmannen!’  (Familie Vanhamme, Moen)

‘Ik hou eraan iedereen te danken voor het vlotte en goede uitvoeren van het ganse project met betrekking tot de zonneboiler bij ons geplaatst.’  (Familie Loncke, Roeselare)

‘Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de heel vlotte samenwerking. Van bij de offerte tot en met de installatie eerlijke informatie en heel degelijk werk. Geef zeker ook een pluim aan jullie mannen die de installatie gedaan hebben. Alle afbraak en opbouwwerken gebeurde in één lange dag. Wij kijken  nu uit naar elk straaltje zon. Bedankt en wij maken zeker reclame.’
(Familie Begyn, Melle)

‘Wij waren uiterst tevreden over de geleverde service. Van de eerste contactname tot de oplevering verliep alles heel professioneel. We kregen een heel uitvoerige uitleg van Pascal bij zijn eerste bezoek. Daarnaast werden we perfect op de hoogte gehouden wanneer het materiaal ging binnenkomen. Ook de dienst-na-verkoop is perfect.’  (Familie Lutin, Zwevegem)


► Over installaties van zonnepanelen

Jullie hebben top personeel ! Super beleefd, heel vriendelijk, technisch heel goed op de hoogte, alles netjes  en proper afgewerkt ! Heb 20 jaar in de bouw gewerkt, dit zelden gezien. (Familie Haentjens, Ronse)

Jullie mannen hebben super werk geleverd! Het mag ook eens gezegd zijn dat jullie er gerust in mogen zijn hoe vriendelijk en beleefd ze met jullie klanten omgaan. We hebben al andere situaties gekend.  (Familie Baert, Zwevegem)

‘Merci voor de fantastische service!!!’  (Familie Dierickx, Deerlijk)

‘Zeer degelijke uitvoering voor de afgesproken prijs. Er zijn er veel in ‘den bouw’ die iets van jullie kunnen leren!!’  (Element-Bouw BVBA, Gent)

‘Mijn complimenten aan Jonas en Geert  voor hun onberispelijke werk!’  (Familie Bohez, Bavikhove)

‘De plaatsing van de zonnepanelen is vrijwel perfect verlopen, en ook voor de keuring was alles in orde. Met complimenten van de keurder. Alvast bedankt.’  (Familie  Vandendriessche, Roeselare)

‘Keuring is uitgevoerd, alles OK. Persoon van Vinçotte was zelfs onder de indruk van het geleverde werk.’
(Familie Schouwaerts, Hoevene - Stabroek)

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en uw service. Wanneer de zonnepanelen ter sprake komen bij buren of vrienden spreken wij vol lof over uw installatie. Wij hebben uw voorstudie voor optimaal rendement via doordachte plaatsing van de panelen ook al laten zien. (Familie Furniere, Ingooigem)

‘Nogmaals bedankt voor de prima service en de aangename correcte communicatie. Je ploeg heeft prima werk geleverd.’  (Familie Vandecasteele, Astene)

‘Met deze mail wil ik jullie bedanken voor de perfecte plaatsing op de afgesproken datum en de papierwinkel die jullie in orde hebben gebracht voor ons. Wij zijn HEEL tevreden en danken jullie nogmaals hiervoor. Een ZEER tevreden klant.’  (Familie Willaert, Marke)

‘Drie maanden geleden lieten wij onze woning door jullie doorlichten. De vertegenwoordiger gaf een grondige uitleg over de werkwijze en na de uitgebreide diagnose ontvingen wij na 2 dagen (!) de schappelijke offerte. Vandaag zijn de werken reeds uitgevoerd en zijn alle verwachtingen ingelost. Hoedje af!'  (Familie Labeeuw, Nazareth)

‘Wij waren de laatste in de familie en de straat die zonnepanelen in de overweging namen. We konden met de hulp van Pascal snel een goed beeld vormen en inwerken in alle aspecten om een doordachte beslissing te kunnen maken. Kwaliteit, vertrouwen, flexibiliteit en vakmanschap van de plaatsers, kortom een plezier om met Ecodomo samen te werken.’  (De zwanenburgjes, Drongen)