Ecodomo; wie - wat en waar? 

♦ Wat doen we bij Ecodomo?

Ecodomo bv is een kwaliteitsgedreven bedrijf dat energiezuinige oplossingen voor verwarming en sanitair aanbiedt.  Kwaliteit en service vertalen zich in de keuze van onze materialen, de uitvoering van onze werken en de nazorg.  

Ecodomo beschikt over het Rescert certificaat van bekwaamheid.  Dit certificaat garandeert een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening.  Daarnaast is Ecodomo als professionele gasinstallateur ook Cerga gecertificeerd

We kiezen steevast voor Bulex en zijn dan ook met trots Bulex Xpertdealer en Bulex InstallXpert

Tenslotte zijn we ons heel goed bewust van het belang van hernieuwbare energie. Tegen 2050 wil België volledig overschakelen van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie en daar werken we graag aan mee!


♦ Het Ecodomo team

Een uiterst gedreven tandem, zo zouden we ons graag omschrijven. 

► Pascal Sablain is van opleiding biochemist, maar schoolde zich om tot energiedeskundige type A, B & C.  Na heel wat jaren ervaring in de hernieuwbare energiesector  - o.a. verkoop en begeleiding van meer dan 500 installaties - besloot hij zijn eigen zaak op te starten.  

Zo werd Ecodomo geboren.  De focus lag vanaf dag 1 op  energie advies en verkoop van energieverlagende produkten. Pascal was ook docent bij Syntra vzw in de materie van de zonnepanelen, maar gaf het lesgeven op ten voordele van zijn eigen bedrijf.  

Pascal is geboren en getogen in Stasegem|Harelbeke en houdt absoluut vast aan deze roots.  Hij is super content om in zijn streek te mogen ondernemen in een sector die bijdraagt aan eenieders toekomst.

 

    

Griet Loncke neemt alle administratieve taken op zich.    


♦ De Ecodomo missie

We zijn een gedreven team dat ernaar streeft om onze klant een energiebesparende oplossing op maat te bieden en deze zo perfect mogelijk uit te voeren.  Wij staan ten allen tijd klaar om onze klant te begeleiden en wegwijs te maken in de wondere wereld van de hernieuwbare energie. 

Klik hier om contact met ons op te nemen.


Meer info of advies nodig?

U kan ons steeds telefonisch bereiken via 056 21 76 07 of 0488 48 02 55 of vul ons contactformulier in.