Advies en installatie van energievriendelijke oplossingen

Verwarming

Sanitair

Zonnepanelen

Als adviseur en installateur kijken wij samen met jou hoe je kan besparen op je energiefactuur met oog voor het milieu en de toekomst

Energie besparen uit respect voor het milieu én je portemonnee, is een hot topic ... én terecht.  De Vlaamse overheid wil tegen 2050 dat alle woningen in Vlaanderen even energiezuinig zijn als een nieuwbouw op vandaag.  Deze torenhoge ambitie is noodzakelijk in de strijd tegen de klimaatopwarming, maar evengoed om onze energiefacturen betaalbaar te houden.

Ecodomo uit Harelbeke is adviseur en installateur van energiebesparende en energieneutrale  producten.   Als BENOvatievoorloper is energiezuinig renoveren onze specialiteit.  Wij maken je graag wegwijs en begeleiden je doorheen het volledige proces;  van kennismaking, uitleg over alle mogelijke premies en advies tot installatie en opvolging.   Betaalbaar renoveren en energie besparen is de toekomst!   Neem contact voor een gratis afspraak of bekijk al eens ons aanbod.Het kluwen van de vele premies

Het kluwen van de vele premies

Geplaatst op 05/02/2021

Het premielandschap bij ons is echt een kluwen.  Bijna wekelijks komen we bij klanten die geen weet hebben van de mogelijke premies waar ze aanspraak op kunnen maken.

Het premielandschap is zo moeilijk gezien ze uitgaat van verschillende overheden en dan bijvoorbeeld nog een van bepaalde federaties.  Zo voorziet de gasfederatie Gas.be nog steeds 500 euro premie voor een gasketel van 2000 die vervangen wordt door een nieuwe condensatieketel.