Ecodomo is jouw BENOvatievoorloper

Ecodomo is jouw BENOvatievoorloper

Geplaatst op 07/11/2017

Gewoon renoveren? Wie verstandig is, ‘BENOveert’ ofwel 'renoveert beter'.  Hiermee wordt bedoeld dat de ambities op het vlak van energieprestaties hoger liggen en dat de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde dienen te gebeuren.
Wie verstandig is, wacht ook niet langer om aan de BENOvatie van zijn woning te beginnen. Hoe sneller je BENOveert, hoe sneller je profiteert van de vele voordelen die een geBENOveerde woning te bieden heeft: een lagere CO2-uitstooteen lagere energiefactuureen hoger wooncomforteen hogere waarde voor je woning

Het wat, hoe en waarom van de zonneboiler

Het wat, hoe en waarom van de zonneboiler

Geplaatst op 27/06/2017

Bij Ecodomo houden we het graag eenvoudig!  Zo kwamen we tot onderstaand filmpje over de zonneboiler.  Geen hoogdravende technische uitleg, maar een simpele 'wat', 'hoe' en 'waarom'. 


Wist jij dat een verwarmingsaudit verplicht is?

Wist jij dat een verwarmingsaudit verplicht is?

Geplaatst op 08/06/2017

Hoe zeg je dat? Een verwarmingsaudit? We zijn er ons bewust van; het is zeker geen algemene kennis, maar een verwarmingsaudit is wettelijk verplicht voor centrale verwarmingstoestellen ouder dan 5 jaar met een vermogen vanaf 20Kw. Oudere toestellen hebben vaak een slecht productierendement. Aan de hand van de audit wordt voor jou nagegaan welke aanpassingen aan de huidige installatie kunnen worden doorgevoerd of het misschien interessanter is om een nieuwe condensatieketel te plaatsen.


Mario Huysse in the spotlight

Mario Huysse in the spotlight

Geplaatst op 01/06/2017

Wanneer je bij ons aanklopt voor een condensatieketel, zonneboiler, waterverzachter of wat dan ook, dan zullen wij met alle plezier de voorafgaande studie uitvoeren om te kijken met welk product of met welke combi van producten jij het meest gediend bent. De eigenlijke installatie laten we dan over aan Mario Huysse en zijn team. En omdat het altijd fijn is te weten wie bij jou over de vloer komt, stellen we hem graag aan je voor.

Ecodomo partner van project Warmer Wonen in Zuid-West-Vlaanderen

Ecodomo partner van project Warmer Wonen in Zuid-West-Vlaanderen

Geplaatst op 25/04/2017

Wanneer je van plan bent om energiezuinig te gaan verbouwen, dan is het van cruciaal belang je goed te informeren.   Woon je in Zuid-West-Vlaanderen, dan kan je beroep doen op een ‘renovatiecoach’.  Deze coach heeft als hoofddoel ‘ontzorging’ doorheen het hele verbouwingstraject.  Zo brengt hij je oa in contact met energiebewuste aannemers.  Ecodomo is dan ook blij bij de geselecteerde lokale aannemers te zijn.


Neem een virtuele kijk in ons energielab!

Neem een virtuele kijk in ons energielab!

Geplaatst op 09/02/2017

Het energielab maakt je wegwijs in alle mogelijkheden om energiezuinig te (ver)bouwen en jouw energiefactuur drastisch te beperken. Nieuwsgierig? Kijk dan virtueel al eens binnen!


Hoe werkt een zonneboiler?

Hoe werkt een zonneboiler?

Geplaatst op 25/11/2016

Als u in uw woning een zonneboiler laat plaatsen door een erkend installateur zoals Ecodomo, dan kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder. Maar hoe werkt een zonneboiler eigenlijk?


Altijd en overal lekker warm in huis!

Altijd en overal lekker warm in huis!

Geplaatst op 27/10/2016

Je komt 's avonds om 18u graag thuis in een lekker opgewarmd huis. Om 22u besluit je in de slaapkamer nog een uurtje te lezen maar je komt al snel tot de conclusie dat de slaapkamer niet is opgewarmd, gezellig is anders.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!