open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

Geplaatst op 01/04/2019

Zit jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Krijg je soms een aanzienlijke eindafrekening en heb je eigenlijk geen idee van wat een 'doorsnee' verbruik is?  Wil je je energieverbruik doen dalen en/of verduurzamen?  Wil je wat extra uitleg omtrent alle mogelijke premies, zo ook bv voor een nieuwe condensatieketel?
Kom dan naar onze open Energie Zitdagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april van 9u tot 12u.
Door dagdagelijks in de realiteit te staan zijn, weten wij hoeveel mensen aanzienlijk kunnen besparen op hun gas-en elektriciteitsfactuur.  Omdat het vaak geen gemakkelijke materie is, staan wij je graag bij met raad en daad. 
Inschrijven is wenselijk via info@ecodomo.be.  

Graag tot dan! 

Kans op premie voor condensatieketel: de vernieuwde renovatiepremie

Kans op premie voor condensatieketel: de vernieuwde renovatiepremie

Geplaatst op 11/03/2019

Met de nieuwe Vlaamse renovatiepremie wil de Vlaamse overheid eigenaars steunen die een woning van minstens 30 jaar oud willen renoveren.  Ook het vervangen van de verwarmingsketel valt hieronder.  Je kan, als eigenaar-bewoner, een fiks stuk van je investering terugkrijgen als je aan een bepaald aantal voorwaarden voldoet.  De voorwaarden zijn onder meer een inkomensbegrenzing en de woning moet je enige eigendom zijn.  De inkomensbegrenzing filtert de grootverdieners er uit, maar veel reguliere gezinnen komen er voor in aanmerking. 

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Geplaatst op 29/01/2019

Wij krijgen heel wat vragen met betrekking tot de premie van de distributienetbeheerder bij de plaatsing van een zonneboiler of een warmtepompboiler.  We zetten dan ook met plezier even alles op een rijtje in dit korte artikel. 
Los van de premie, weet dat je met beide producten investeert in de toekomst en dat zowel een zonneboiler als een warmtepompboiler je energiefactuur zal doen dalen!

Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Geplaatst op 19/11/2018

Wij komen vaak in contact met mensen die een nieuwe mazoutketel overwegen, vooral omdat ze zich de overschakeling naar gas een beetje ontzien.  Toch hoeft die omschakeling helemaal geen rompslomp te zijn. Wij helpen je doorheen iedere stap! 


Energie besparen : elke inspanning telt!

Energie besparen : elke inspanning telt!

Geplaatst op 01/02/2018

Als we met ons allen de strijd willen aangaan tegen de opwarming van de aarde, kan moeten we wel energiebewust(er) gaan leven.  De tijd van enkel glas, geen isolatie, houtkachels, energievretende huishoudtoestellen, ... is helaas nog niet overal lang voorbij.  We hebben nog een hele weg te gaan.  En die weg begint bij onszelf en onze kinderen.  Lees hieronder onze twintig tips om energiezuiniger door het leven te gaan.  We konden er gerust nog een 20-tal verzinnen, maar energiezuinig leven is een voortdurende keuze en eens de bewustwording er is, komt de rest vanzelf.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!