Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Geplaatst op 19/11/2018

Wij komen vaak in contact met mensen die een nieuwe mazoutketel overwegen, vooral omdat ze zich de overschakeling naar gas een beetje ontzien.  Toch hoeft die omschakeling helemaal geen rompslomp te zijn. Wij helpen je doorheen iedere stap! 


Energie besparen : elke inspanning telt!

Energie besparen : elke inspanning telt!

Geplaatst op 01/02/2018

Als we met ons allen de strijd willen aangaan tegen de opwarming van de aarde, kan moeten we wel energiebewust(er) gaan leven.  De tijd van enkel glas, geen isolatie, houtkachels, energievretende huishoudtoestellen, ... is helaas nog niet overal lang voorbij.  We hebben nog een hele weg te gaan.  En die weg begint bij onszelf en onze kinderen.  Lees hieronder onze twintig tips om energiezuiniger door het leven te gaan.  We konden er gerust nog een 20-tal verzinnen, maar energiezuinig leven is een voortdurende keuze en eens de bewustwording er is, komt de rest vanzelf.

De woningpas komt er aan

De woningpas komt er aan

Geplaatst op 23/01/2018

Een woning (ver)bouwen, (ver)kopen of (ver)huren, daar komt heel wat papierwerk bij kijken.  Met behulp van de woningpas worden alle de attesten en documenten mbt je huis digitaal verzameld.  Dit overzicht is handig voor jezelf, maar je kan ook anderen makkelijk toegang geven, zoals je architect, je huurder, notaris of makelaar.  Een hele vereenvoudiging dus!  Hoe alles precies zal uitgewerkt worden, is nog een beetje koffiedik kijken, maar de woningpas zal de komende jaren zeker aan belang winnen.  Bekijk hier alvast het filmpje met wat extra uitleg.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!