open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

Geplaatst op 01/04/2019

Zit jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Krijg je soms een aanzienlijke eindafrekening en heb je eigenlijk geen idee van wat een 'doorsnee' verbruik is?  Wil je je energieverbruik doen dalen en/of verduurzamen?  Wil je wat extra uitleg omtrent alle mogelijke premies, zo ook bv voor een nieuwe condensatieketel?
Kom dan naar onze open Energie Zitdagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april van 9u tot 12u.
Door dagdagelijks in de realiteit te staan zijn, weten wij hoeveel mensen aanzienlijk kunnen besparen op hun gas-en elektriciteitsfactuur.  Omdat het vaak geen gemakkelijke materie is, staan wij je graag bij met raad en daad. 
Inschrijven is wenselijk via info@ecodomo.be.  

Graag tot dan! 

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Geplaatst op 29/01/2019

Wij krijgen heel wat vragen met betrekking tot de premie van de distributienetbeheerder bij de plaatsing van een zonneboiler of een warmtepompboiler.  We zetten dan ook met plezier even alles op een rijtje in dit korte artikel. 
Los van de premie, weet dat je met beide producten investeert in de toekomst en dat zowel een zonneboiler als een warmtepompboiler je energiefactuur zal doen dalen!

Wij wensen jou een fantastisch 2019!

Wij wensen jou een fantastisch 2019!

Geplaatst op 18/12/2018

Wij wensen jou het allerbeste voor dit nieuwe jaar !   Dat het een bijzonder jaartje mag worden!

Met volle goesting vliegen wij er straks ook weer in!  Het is leuk om vast te stellen dat steeds meer en meer mensen zich bewust zijn van hun energieverbruik en dat we hier met ons allen een verantwoordelijkheid hebben te dragen.   ​Wens je even van gedachten wisselen, je weet ons te vinden ... 

We nemen wel eerst even tijd voor vrienden en familie van 25/12 tem 2/1. 

Solar Panel Challenge

Geplaatst op 10/07/2018

Geheel geïnspireerd door de voetbalgekte, organiseerden wij onze eerste Solar Panel Challenge.  Het concept was eenvoudig; 5 zonnepanelen - 5 kansen - 1 bal.  Zowel kids als volwassenen waagden hun kans, maar zoals je op het filmpje kan zien, het was moeilijker dan het er uitzag!  
En onze zonnepanelen? Die zijn tegen meer bestand! 

Zomeractie

Zomeractie

Geplaatst op 25/06/2018

Wij zijn gepokt en gemazeld in deze stiel; we weten daarom dat de zomer hét moment bij uitstek is om je huidige, oude ketel te vervangen door een condensatieketel die stukken minder verbruikt.  In september, na een paar koudere nachten, schieten veel mensen in actie, maar dan staat onze planning al aardig vol ... 
Bespaar jezelf deze stressmomenten en vervang nu die oude ketel.  Wij doen er 250 euro korting bovenop als je bestelt voor 21 september.  Aardig cadeautje en mooi meegenomen, toch? 
Contacteer ons op 056/21.76.07 of via info@ecodomo.be en we kijken samen wanneer we kunnen langskomen bij jou thuis. 

SOLAR PANEL challenge

SOLAR PANEL challenge

Geplaatst op 13/06/2018

Wij organiseren op 26-6 de allereerste SOLAR PANEL challenge.  Het concept is eenvoudig: 5 kansen - 5 zonnepanelen - 1 bal.  Wie het meeste punten scoort, wint.

De kids tot 12 jaar nemen het tegen elkaar op.  Ben je ouder dan 12 jaar, dan menen wij dat jouw voetbalskilss die van de volwassenen kunnen evenaren.


Profiteer van mooie Batibouw kortingen tot 31 maart

Profiteer van mooie Batibouw kortingen tot 31 maart

Geplaatst op 06/03/2018

Tot 31 maart kan je bij Ecodomo genieten van mooie Batibouw kortingen.  Is je ketel aan vervanging toe en wens je deze te vervangen door een veel energiezuinigere condensatieketel, dan schenken wij jou 150 euro korting.  
Ben je eerder aan het uitkijken voor een zonneboiler om je sanitair warm water mee te verwarmen, dan kan je eveneens rekenen op een korting van 150 euro.
Wie twee vliegen in één klap wil slaan, die vernieuwt zijn oude ketel en laat eveneens een zonneboiler installeren.  In dat geval krijg je van ons 300 euro korting

Een zonneboiler met leegloop vereist geen onderhoud

Een zonneboiler met leegloop vereist geen onderhoud

Geplaatst op 07/02/2018

Vraagt een zonneboiler met leegloopsysteem evenveel onderhoud zoals bijvoorbeeld een condensatieketel? Neen hoor.  Wij raden om de vier jaar wel een check-up aan, maar verder heb je geen zorgen.  Waarom dit zo is, begrijp je als je de werking van een zonneboiler met leegloopsysteem er even op nagaat. 

Energie besparen : elke inspanning telt!

Energie besparen : elke inspanning telt!

Geplaatst op 01/02/2018

Als we met ons allen de strijd willen aangaan tegen de opwarming van de aarde, kan moeten we wel energiebewust(er) gaan leven.  De tijd van enkel glas, geen isolatie, houtkachels, energievretende huishoudtoestellen, ... is helaas nog niet overal lang voorbij.  We hebben nog een hele weg te gaan.  En die weg begint bij onszelf en onze kinderen.  Lees hieronder onze twintig tips om energiezuiniger door het leven te gaan.  We konden er gerust nog een 20-tal verzinnen, maar energiezuinig leven is een voortdurende keuze en eens de bewustwording er is, komt de rest vanzelf.

Profiteer dit jaar nog van de gunstige premies voor de zonneboiler!

Profiteer dit jaar nog van de gunstige premies voor de zonneboiler!

Geplaatst op 26/01/2018

Als je in je woning een zonneboiler laat plaatsen door een erkend installateur zoals Ecodomo, dan kunt je daarvoor een premie krijgen van je netbeheerder (Eandis/Infrax).  Vanaf 2019 zal deze premie wijzigen: van 550 euro/m² collectoroppervlak met een maximum van 2.750 euro en een max van 40% van het factuurbedrag naar 375 euro/m² met een maximum van 1.875 euro en een max van 40% van het factuurbedrag. 
Daarenboven keren bijna alle gemeentes nog een aardige premie uit.  Meestal ligt deze tussen 250 euro en 500 euro.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!