Fijne feesten!

Fijne feesten!

Geplaatst op 22/12/2021

Het regende wederom annulaties allerhande de laatste maanden. Zo ook helaas voor de iets grotere kerst-en nieuwjaarsfeestjes.  Waar we vorig jaar nog dachten dit eenmalig te moeten meemaken, staan we opnieuw voor een feestperiode die geheel anders dient te worden ingevuld. 

Maar 'anders' hoeft helemaal niet 'slechter' te zijn.  Haal de vuurschaal opnieuw boven, geniet van de frisse buitenlucht & maak het binnen extra gezellig.  Kook en bak erop los, lees dat boek dat al weken op je ligt te wachten en geniet van een winterse wandeling.  Sla gerust een nieuwsuitzending over en open je sociale media voor een dagje niet.  Het heeft nog nooit iemand kwaad gedaan :-)

Kortom, maak er het allerbeste van! Wij genieten van ons verlof van 24/12 tem 3/1.  Fijn eindejaar!
Jij gunt het vast ook anderen? Dan krijg je 175 euro cadeau!

Jij gunt het vast ook anderen? Dan krijg je 175 euro cadeau!

Geplaatst op 23/09/2021

Net voor het drukke winterseizoen delen we traditioneel cadeautjes uit. Zo ook dit jaar! 
Breng je een nieuwe klant aan - en ja, je mag zelf ook aankloppen ;-), dan trakteren wij met een Colruyt bon van 175 euro.

We kiezen voor deze formule omdat je dan zelf kan kiezen wat er met de korting gebeurt:
• Je doet deze bon cadeau aan onze nieuwe klant. Hij krijgt met andere woorden 175 euro korting.
• Je besteedt het bedrag samen en organiseert bv een BBQ
• Je geniet zelf van de bonBulex verrast met een nieuw gamma condensatieketels

Bulex verrast met een nieuw gamma condensatieketels

Geplaatst op 22/09/2021

Stilstaan is achteruitgaan.  In iedere sector, maar ook zeker in de wereld van de verwarmingstechnologie.
Daarom komt Bulex met een resem vernieuwde technologieën in hun nieuwste generatie condensatieketels.  Deze nieuwe technologieën hebben als doel:

• het comfort te verhogen: minder wachttijd voor je warm water, een stabiele temperatuur, ook al wordt er een tweede kraan geopend
• het gasverbruik te verminderen door een zuinigere werking
• het waterverbruik te verminderen
• de levensduur van de ketel te verlengen
• de bediening te vereenvoudigen
• klaar te zijn voor de toekomst door een mogelijke hybride opstelling (combinatie met bv een zonneboiler)
• nog minder CO2 te produceren

Win een deel van je renovatie terug!

Win een deel van je renovatie terug!

Geplaatst op 21/05/2021

Verbouwen kan overweldigend zijn. Het is daarom belangrijk je goed te omringen.  Voor de 'eerste hulp bij renoveren' kan je in Zuid-West-Vlaanderen terecht bij de RenovatieCoach.  Deze coaches bieden ondersteuning op maat bij alle stappen van het renovatieproces.
De RenvatieCoaches vierden onlangs hun 1000ste renovatie. En om dat te vieren, riepen ze een wedstrijd in het leven waarbij je jouw renovatie en het klimaat vooruit helpt ! Je kan meedoen voor twee prijzen naar keuze via deze link.
Vervang nu je elektrische accumulatoren

Geplaatst op 07/12/2020

Een dertigtal jaar geleden waren accumulatiekachels absoluut in.   Ze zijn echter energieslorpend en bij de meeste gezinnen ook wel echt aan vervanging toe.  Meestal heb je dan de keuze tussen twee mogelijkheden; ofwel kies je voor een condensatieketel en radiatoren ofwel opteer je voor een lucht|luchtwarmtepomp, bestaande uit één of meerdere buitenunit(s) en één of meerdere binnenunits.  Idealiter combineer je dit met de plaatsing van zonnepanelen, zodat je een stuk van je eigen energie opwekt.    

Vervang nu je oude ketel voor het weer kouder wordt!

Vervang nu je oude ketel voor het weer kouder wordt!

Geplaatst op 22/09/2020

We spreken uit ervaring; straks komen de eerste koude ochtenden er aan en staat onze telefoon roodgloeiend. Laat je niet verrassen dit jaar!  Is je ketel al wat van leeftijd, vervang die dan tijdig. Zo bespaar je niet alleen op je energiefactuur, maar bespaar je jezelf ook die extra stress die bij een kapotte ketel komt te kijken.


Mario Huysse in the spotlight

Mario Huysse in the spotlight

Geplaatst op 21/09/2020

Wanneer je bij ons aanklopt voor een condensatieketel, zonneboiler, waterverzachter of wat dan ook, dan zullen wij met alle plezier de voorafgaande studie uitvoeren om te kijken met welk product of met welke combi van producten jij het meest gediend bent. De eigenlijke installatie laten we dan over aan Mario Huysse en zijn team. En omdat het altijd fijn is te weten wie bij jou over de vloer komt, stellen we hem graag aan je voor.

Word jij ons zonnetje in huis

Word jij ons zonnetje in huis

Geplaatst op 22/11/2019

Word jij onze zonnetje in huis?

Wil je ons team versterken als allround administratief medewerker (deeltijds) ? Je bent de rechterhand van de zaakvoerder en hoeksteen van de organisatie. Voor onze klanten ben jij de gepassioneerde ambassadeur van Ecodomo.

Lees even op je gemak onze vacature door. Voel je het kriebelen, aarzel dan niet en contacteer ons voor een gesprek via pascal@ecodomo.be.

We horen graag van je!

Cafénergie 2019: het warm water heruitgevonden

Cafénergie 2019: het warm water heruitgevonden

Geplaatst op 02/09/2019

Op donderdag 26 september vindt om 19u de vijfde editie van Cafénergie plaats.  Deze keer focussen we op de verschilllende mogelijkheden om op een ecologische en energiezuinige manier warm water te produceren.  Volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Welke producten zijn er voor handen?
  • Wat zijn de voordelen van deze producten?
  • Zijn er ook nadelen aan verbonden?
  • Welke premies of subsidies worden er nog toegekend?

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

Geplaatst op 01/04/2019

Zit jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Krijg je soms een aanzienlijke eindafrekening en heb je eigenlijk geen idee van wat een 'doorsnee' verbruik is?  Wil je je energieverbruik doen dalen en/of verduurzamen?  Wil je wat extra uitleg omtrent alle mogelijke premies, zo ook bv voor een nieuwe condensatieketel?
Kom dan naar onze open Energie Zitdagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april van 9u tot 12u.
Door dagdagelijks in de realiteit te staan zijn, weten wij hoeveel mensen aanzienlijk kunnen besparen op hun gas-en elektriciteitsfactuur.  Omdat het vaak geen gemakkelijke materie is, staan wij je graag bij met raad en daad. 
Inschrijven is wenselijk via info@ecodomo.be.  

Graag tot dan!