Word jij ons zonnetje in huis

Word jij ons zonnetje in huis

Geplaatst op 22/11/2019

Word jij onze zonnetje in huis?

Wil je ons team versterken als allround administratief medewerker (deeltijds) ? Je bent de rechterhand van de zaakvoerder en hoeksteen van de organisatie. Voor onze klanten ben jij de gepassioneerde ambassadeur van Ecodomo.

Lees even op je gemak onze vacature door. Voel je het kriebelen, aarzel dan niet en contacteer ons voor een gesprek via pascal@ecodomo.be.

We horen graag van je!

Cafénergie 2019: het warm water heruitgevonden

Cafénergie 2019: het warm water heruitgevonden

Geplaatst op 02/09/2019

Op donderdag 26 september vindt om 19u de vijfde editie van Cafénergie plaats.  Deze keer focussen we op de verschilllende mogelijkheden om op een ecologische en energiezuinige manier warm water te produceren.  Volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Welke producten zijn er voor handen?
  • Wat zijn de voordelen van deze producten?
  • Zijn er ook nadelen aan verbonden?
  • Welke premies of subsidies worden er nog toegekend?

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

Geplaatst op 01/04/2019

Zit jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Krijg je soms een aanzienlijke eindafrekening en heb je eigenlijk geen idee van wat een 'doorsnee' verbruik is?  Wil je je energieverbruik doen dalen en/of verduurzamen?  Wil je wat extra uitleg omtrent alle mogelijke premies, zo ook bv voor een nieuwe condensatieketel?
Kom dan naar onze open Energie Zitdagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april van 9u tot 12u.
Door dagdagelijks in de realiteit te staan zijn, weten wij hoeveel mensen aanzienlijk kunnen besparen op hun gas-en elektriciteitsfactuur.  Omdat het vaak geen gemakkelijke materie is, staan wij je graag bij met raad en daad. 
Inschrijven is wenselijk via info@ecodomo.be.  

Graag tot dan! 

Kans op premie voor condensatieketel: de vernieuwde renovatiepremie

Kans op premie voor condensatieketel: de vernieuwde renovatiepremie

Geplaatst op 11/03/2019

Met de nieuwe Vlaamse renovatiepremie wil de Vlaamse overheid eigenaars steunen die een woning van minstens 30 jaar oud willen renoveren.  Ook het vervangen van de verwarmingsketel valt hieronder.  Je kan, als eigenaar-bewoner, een fiks stuk van je investering terugkrijgen als je aan een bepaald aantal voorwaarden voldoet.  De voorwaarden zijn onder meer een inkomensbegrenzing en de woning moet je enige eigendom zijn.  De inkomensbegrenzing filtert de grootverdieners er uit, maar veel reguliere gezinnen komen er voor in aanmerking. 

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Premie zonneboiler en warmtepompboiler

Geplaatst op 29/01/2019

Wij krijgen heel wat vragen met betrekking tot de premie van de distributienetbeheerder bij de plaatsing van een zonneboiler of een warmtepompboiler.  We zetten dan ook met plezier even alles op een rijtje in dit korte artikel. 
Los van de premie, weet dat je met beide producten investeert in de toekomst en dat zowel een zonneboiler als een warmtepompboiler je energiefactuur zal doen dalen!

Wij wensen jou een fantastisch 2019!

Wij wensen jou een fantastisch 2019!

Geplaatst op 18/12/2018

Wij wensen jou het allerbeste voor dit nieuwe jaar !   Dat het een bijzonder jaartje mag worden!

Met volle goesting vliegen wij er straks ook weer in!  Het is leuk om vast te stellen dat steeds meer en meer mensen zich bewust zijn van hun energieverbruik en dat we hier met ons allen een verantwoordelijkheid hebben te dragen.   ​Wens je even van gedachten wisselen, je weet ons te vinden ... 

We nemen wel eerst even tijd voor vrienden en familie van 25/12 tem 2/1. 

Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Zorgeloos omschakelen van mazout naar gas

Geplaatst op 19/11/2018

Wij komen vaak in contact met mensen die een nieuwe mazoutketel overwegen, vooral omdat ze zich de overschakeling naar gas een beetje ontzien.  Toch hoeft die omschakeling helemaal geen rompslomp te zijn. Wij helpen je doorheen iedere stap! 


Solar Panel Challenge

Geplaatst op 10/07/2018

Geheel geïnspireerd door de voetbalgekte, organiseerden wij onze eerste Solar Panel Challenge.  Het concept was eenvoudig; 5 zonnepanelen - 5 kansen - 1 bal.  Zowel kids als volwassenen waagden hun kans, maar zoals je op het filmpje kan zien, het was moeilijker dan het er uitzag!  
En onze zonnepanelen? Die zijn tegen meer bestand! 

Zomeractie

Zomeractie

Geplaatst op 25/06/2018

Wij zijn gepokt en gemazeld in deze stiel; we weten daarom dat de zomer hét moment bij uitstek is om je huidige, oude ketel te vervangen door een condensatieketel die stukken minder verbruikt.  In september, na een paar koudere nachten, schieten veel mensen in actie, maar dan staat onze planning al aardig vol ... 
Bespaar jezelf deze stressmomenten en vervang nu die oude ketel.  Wij doen er 250 euro korting bovenop als je bestelt voor 21 september.  Aardig cadeautje en mooi meegenomen, toch? 
Contacteer ons op 056/21.76.07 of via info@ecodomo.be en we kijken samen wanneer we kunnen langskomen bij jou thuis. 

SOLAR PANEL challenge

SOLAR PANEL challenge

Geplaatst op 13/06/2018

Wij organiseren op 26-6 de allereerste SOLAR PANEL challenge.  Het concept is eenvoudig: 5 kansen - 5 zonnepanelen - 1 bal.  Wie het meeste punten scoort, wint.

De kids tot 12 jaar nemen het tegen elkaar op.  Ben je ouder dan 12 jaar, dan menen wij dat jouw voetbalskilss die van de volwassenen kunnen evenaren.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!