open Energie Zitdagen op 26 en 27 april

Geplaatst op 01/04/2019

Meer dan de helft van de Vlaamse gezinnen betaalt tot 672 euro te veel voor zijn energie.  Dat is een bedrag dat al kan tellen!  Velen sloten hun contract af toen de energieprijzen veel hoger lagen dan nu.  Zelfs je eigen leverancier heeft ondertussen meestal veel goedkopere contracten.  Overschakelen is dus de boodschap! En misschien heb je nog een paar 'grootverbruikers' die je kan uitschakelen. Op die manier bespaar je nog een stuk meer!

Keer op keer stellen wij vast dat er in het algemeen heel weinig besef is over wat een 'normaal' of 'doorsnee' verbruik is.  Zelfs mensen met zonnepanelen betalen vaak te veel omwille van een hoge vaste kost.  Blijf dus niet langer in het ongewisse en kom met je eindafrekeningen van elektriciteit en gas of stookolie langs op onze open Energie Zitdagen op 26 en 27 april.  


Op basis van je eindfactuur gaan wij na of je 'goed zit' of niet.  Vooreest kijken we samen of je energieleverancier voor elektriciteit de goedkoopste is.  Is dit niet zo, dan is het héél eenvoudig om over te schakelen en tot 218 euro/jaar uit te sparen.  Voor gas kan één op de twee gezinnen tot 454 euro uitsparen! 

Weet dat niet minder dan 66% van de Vlaamse gezinnen één van de 10 duurste stroomcontracten op de markt heeft en voor gas zitten 47% bij de 10 duurste!

Als je verbruik de pan uit swingt, dan is er meer aan de hand.  Misschien zit je met één of meerdere grootverbruikers, zoals een oude stookolieketel of diepvries, waar je geen weet van hebt.  Als je dit wenst, dan komen we naderhand graag bij je thuis om dit samen even uit te zoeken met behulp van een kWh teller of dmv een verwarmingsaudit.

Maar het begint natuurlijk bij het alom bekende 'meten is weten'.  Kom daarom bij ons langs op 26 of 27 april in ons energielab, want dan kan je eindelijk gaan vergelijken en geld uitsparen!  Want uiteindelijk is minder betalen toch de bedoeling ?!  

Schrijf je in via info@ecodomo.be voor dit onafhankelijke advies. Dan bezorgen wij je een concreet voorstel van uur, zodat je de rest van je vrijdag of zaterdag nog netjes kan inplannen! 

Bron: De Standaard - 5 juli 2017

Praktisch:

>> 26 en 27 april 2019
>> 9u - 12u
>> Ecodomo energielab, Stasegemdorp 21, 8530 Harelbeke