Ecodomo, de firma én mensen

♦ Wat doen we bij Ecodomo?

Ecodomo bvba is een kwaliteitsgedreven bedrijf dat energiezuinige oplossingen voor verwarming en sanitair aanbiedt.  Kwaliteit en service vertalen zich in de keuze van onze materialen, de uitvoering van onze werken en de nazorg.  
Ecodomo beschikt over het Rescert certificaat van bekwaamheid.  Dit certificaat garandeert een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening.  Daarnaast is Ecodomo als professionele gasinstallateur ook Cerga gecertificeerd


♦ Het Ecodomo energielab 

Om je nog beter te kunnen dienen en ter plaatse de producten te kunnen tonen, openden we het energielab in Harelbeke.

Het energielab maakt je wegwijs in alle mogelijkheden om energiezuinig te (ver)bouwen en jouw energiefactuur drastisch te beperken. Door de waaier aan mogelijkheden en de techniciteit van onze producten kan een extra woordje uitleg wonderen verrichten!

Je vindt het energielab in Stasegemdorp 21, Harelbeke.  Wens je graag een afspraak, vul dan snel even ons contactformuliertje in.  

klanten in energielab
 klantenbezoek ecodomo     
klantenbezoek energielab
♦ Het Ecodomo team

Pascal Sablain is van opleiding biochemist, maar schoolde zich om tot energiedeskundige type A, B & C.  Na heel wat jaren ervaring in de hernieuwbare energiesector  - o.a. verkoop en begeleiding van meer dan 500 installaties - besloot hij zijn eigen zaak op te starten.  Zo werd Ecodomo geboren.  De focus lag vanaf dag 1 op  energie advies en verkoop van energieverlagende produkten. Pascal is ook docent bij Syntra vzw in de materie van de zonnepanelen.  
  


Zijn echtgenote, Nancy Schaeken, was vanaf het begin nauw betrokken bij de oprichting van de firma. Net zoals bij haar man stond 'klantentevredenheid' met stip op nummer 1.  Nu werkt ze ad hoc nog mee achter de schermen.

Frank Colson vervoegde de firma in maart 2016.  Na een intensieve opleiding, mag hij zich ondertussen ook al energie expert noemen.     

Griet Loncke nam sinds kort de administratieve taken op zich.  

♦ De Ecodomo missie

We zijn een gedreven team dat ernaar streeft om onze klant een energiebesparende oplossing op maat te bieden en deze zo perfect mogelijk uit te voeren.  Wij staan ten allen tijd klaar om onze klant te begeleiden en wegwijs te maken in de wondere wereld van de hernieuwbare energie. 

Klik hier om contact met ons op te nemen.


Meer info of advies nodig?

U kan ons steeds telefonisch bereiken via 056 21 76 07 of 0488 48 02 55 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!