Welke radiator is het best geschikt voor jouw woning?

radiator    


Radiatoren nemen natuurlijk een vrij prominente plaats in in je interieur. Daarom is zowel de esthetiek, maar uiteraard ook het vermogen van je radiatoren van groot belang.  Wij helpen je graag op weg om de beste radiator te kiezen die in je budget past.
  Wij zorgen steeds voor een correcte bereking van het vermogen.  Zo swingt je energiefactuur niet uit de pan en heb jij het toch mooi en comfortabel warm.                                                                                                                                                             


Kies slim voor de juiste thermostaat

Enkel een juiste thermostaat zorgt voor de juiste warmte in huis.  Stel je verwarming optimaal in aan de hand van je thermostaat.  Hoe slimmer je hiermee om springt, hoe zuiniger je gaat verwarmen.  

Meer en meer mensen kiezen ook voor het slimme Evohome systeem.  Dit systeem laat je toe de temperatuur in iedere kamer apart in te stellen.   Door over te stappen van een reguliere thermostaat naar een zone-regeling kan je zo al heel wat besparen.   Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat mensen die 's morgens enkel in de badkamer en de keuken vertoeven alsvorens te vertrekken.  Het spreekt voor zich dat je dan enkel die ruimtes gaat verwarmen. De woonkamer, het bureau, de speelkamer, ... die hoeven niet opgewarmd te worden.               

 Evohome

Bovendien stuur je de evohome ook gewoon aan vanaf je smartphone. Even aan het overwerken?  Denk er dan aan om je verwarming pas later aan te zetten. Of net aan het terugkomen van een weekendje weg? Zet je verwarming op zodat het aangenaam warm is als je thuis komt.  

Bekijk hier het filmpje over de Honeywell Evohome.   Neem hier contact met ons voor een offerte op maat.