Waarom kiezen voor een airco toestel?

♦ Wat is een airco?

Een airco of ook wel lucht/lucht – warmtepomp creëert een perfect binnenklimaat zowel op vlak van verwarming, maar uiteraard ook als koeling.  Het verwarmen gebeurt door warmte aan de buitenlucht te onttrekken, waarna de verwarmde lucht via een warmtewisselaar aan je leefruimte wordt afgegeven.  Voor koelen gebeurt het omgekeerde: warmte en vocht worden aan de binnenlucht onttrokken en via de warmtewisselaar aan de buitenlucht afgegeven.

 

 

♦ Waarom kies je voor airco?

Dat airconditioningsystemen energieverslindende apparaten zijn, is niet meer dan een misvatting. Recente ontwikkelingen en innovaties van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat airco’s net heel energiebesparend zijn. 
Indien je kiest voor een airco in combinatie met  een “beperkte” installatie zonnepanelen  voor het opwekken van elektriciteit, bespaar je nog meer op je verbruik en draag je jouw steentje bij tot het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk…                                                                                    


Denk je dat een lucht lucht warmtepomp iets voor jou is? Geen ons een seintje en we geven je met alle plezier onze mening!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!