Advies en installatie van energievriendelijke oplossingen

Verwarming - Sanitair - Zonnepanelen

Condensatieketels
Airconditioning

Zonneboilers
Warmtepompboilers
Waterverzachters

Zonnepanelen

Als adviseur en installateur kijken wij samen met jou hoe je kan besparen op je energiefactuur...

Energie besparen uit respect voor het milieu én je portemonnee, is een hot topic vandaag de dag. Elke situatie is echter anders.  De vraag is dan welke investering voor jou het meest loont;   een warmtepompboiler, een zonneboiler of toch eerder zonnepanelen?

Ecodomo uit Harelbeke is adviseur en installateur van energiebesparende producten.  Energiezuinig renoveren is onze specialiteit.  Wij maken je graag wegwijs.  Wij begeleiden je doorheen het volledige proces;  van kennismaking en advies tot installatie en opvolging.   Betaalbaar renoveren en energie besparen is de toekomst.  Neem contact voor een afspraak of bekijk al eens ons aanbod.

Bovendien draag je zo je steentje bij voor een beter milieu.  En ook dat telt!


Het wat, hoe en waarom van de zonneboiler

Het wat, hoe en waarom van de zonneboiler

Geplaatst op 27/06/2017

Bij Ecodomo houden we het graag eenvoudig!  Zo kwamen we tot onderstaand filmpje over de zonneboiler.  Geen hoogdravende technische uitleg, maar een simpele 'wat', 'hoe' en 'waarom'. 


Wist jij dat een verwarmingsaudit verplicht is?

Wist jij dat een verwarmingsaudit verplicht is?

Geplaatst op 08/06/2017

Hoe zeg je dat? Een verwarmingsaudit? We zijn er ons bewust van; het is zeker geen algemene kennis, maar een verwarmingsaudit is wettelijk verplicht voor centrale verwarmingstoestellen ouder dan 5 jaar met een vermogen vanaf 20Kw. Oudere toestellen hebben vaak een slecht productierendement. Aan de hand van de audit wordt voor jou nagegaan welke aanpassingen aan de huidige installatie kunnen worden doorgevoerd of het misschien interessanter is om een nieuwe condensatieketel te plaatsen.